Mobilt dekkverksted

Vårt mobile dekkverksted bistår deg der du er

Digerud Dekkservice AS har ikke bare et stasjonært dekkverksted og dekkhotell, vi har også nylig investert i mobilt dekkverksted. Det innebærer:

  • Service der du er: Skulle du ha behov for service langs veien eller på en anleggsplass, er det null problem. Vårt dekkverksted er mobilt nettopp for slike tilfeller, og vi kan bistå deg nøyaktig der du måtte befinne deg. Du trenger med andre ord ikke å stresse med å finne ut av hvordan du skal komme deg til oss – vi kommer til deg!
  • Døgnbemannet vakttelefon: Det er nær umulig å forutsi når du skulle ha behov for et dekkverksted. Noen ganger skjer det innenfor normale åpningstider, men som oftest skjer det gjerne når alt er stengt. Alt bortsett fra oss! Med vår døgnbemannede vakttelefon, kan du kontakte oss når som helst på døgnet – alle dager. Skulle behovet oppstå, er vi på plass.

Digerud Dekkservice er her for deg

Vi i Digerud Dekkservice AS håper at disse tjenestene kan bidra til å bringe vår service til nye høyder, i tillegg til å sørge for at du føler deg trygg på at du alltid vil kunne få bistand ved behov. Du kan nå oss på telefon 62 81 44 50 eller sende en e-post til post@digeruddekk.no. Ved behov for øyeblikkelig hjelp, kan du ringe vakttelefonen på 628 14 450.

Available Appointments on april 14, 2021

  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available