Dekkskift

Vi utfører dekkskifte – uansett dekktype

Vi skifter alt av dekk, uansett om det måtte være til bilen, traktoren eller trillebåren. Har du noe utradisjonelt som må skiftes, skal vi klare å finne en løsning. Vi har dekk i alle dimensjoner og størrelser, og inviterer deg til å komme innom for å få utført dekkskifte allerede i dag.

Hvorfor velge Digerud Dekkservice AS

Er det noen som virkelig kan dekk, så er det oss. Velger du våre tjenester, kan du forvente:

  • Kvalitet: Vi er stolte av å kunne levere tjenester av topp kvalitet og gjør vårt ytterste for å sikre at arbeidet lever opp til dine forventninger.
  • God service: Vi har ansatte med en skikkelig stå-på-vilje som er villige til å gi det lille ekstra for sørge for at du får en trivelig opplevelse som kunde hos oss.
  • Kunnskapsrike medarbeidere: Ved skifte av mange dekk må spesielle hensyn tas, som for eksempel behov for spesielle bolter eller prosedyrer. Med ansatte som har opptil 30 års bransjeerfaring, kan du stole på at alt arbeid utføres riktig.
  • Allsidig kapasitet: Har du et dekkbehov, kan vi bistå. Er det utenom det vanlige, setter vi pris på utfordringen.
  • Lagring: Dersom du har plassmangel hjemme, kan vi ved dekkskifte tilby lagring av dine vinter/sommerdekk i vårt dekkhotell.

Bestill dekkskifte i dag

Har du behov for dekkskifte, kan du ta kontakt med oss for å bestille time. Du kan nå oss på telefon 62 81 44 50 eller sende en e-post til post@digeruddekk.no. Vi ser fram til å skifte dekkene dine!

Available Appointments on april 14, 2021

  8:30 am – 9:00 am1 space available
  9:00 am – 9:30 am1 space available